Ditt syn

Samsynsutredning, synstrening og rehabilitering av syn

Mari har spesialkompetanse innen samsynsutredning, synstrening og rehabilitering av syn

Optometrist Mari

Dette er vår nye optometrist Mari Aastebøl, som begynte i butikken i mai 2022. Dette har vi gledet oss til lenge, og ved at hun har begynt hos oss kan vi også tilby litt andre type synsundersøkelser. Utover vanlige synsundersøkelser og kontaktlinsekontroller har Mari også en spesialkompetanse innenfor samsyn.

Det betyr at hun tilbyr synsvurdering av barn som utredes for eller har lese- og skriveproblematikk, synsrehabilitering av personer med gjennomgåtte hodeskader og andre ulike synsutfordringer.

De kundene vil da kunne få et tilpasset trenings- og oppfølgingsprogram. Denne type kompetanse er det mangel på i distriktet, og Maris kundegruppe må ofte reise langt for å få denne hjelpen. Det er ikke alltid at gode briller er nok, så sammen med synstrening er det flere som opplever en mye bedre synshverdag.

Er du usikker på om denne type undersøkelse er noe for deg, kom innom, ta en prat med Mari, hun har lang erfaring med diverse synsproblematikk og er lidenskapelig opptatt å hjelpe deg med uvanlige synsutfordringer.